Halloween-DIY

Årets skumleste dag er rett rundt hjørnet, og det byr på uendelig med muligheter for lek og moro for store og små. Bruk fantasien, og se hva du allerede har liggende i skuffer og skap, kanskje noen gamle skatter kan få et nytt liv 🙂 Det er selvfølgelig gøy å slå på stortromma på en dag som dette, men husk at det er lov å legge lista lavt også. 

For min egen del synes jeg dagene bare glir over i hverandre på denne tiden av året, og før vi vet ordet av det, er det mørkt nesten hele døgnet. Derfor er det ekstra stas å bryte med hverdagsrutinene og skape noen gode, skumle, minner sammen. Men med tre små barn og to foreldre i full jobb, er vi avhengige av å ha noen smarte triks på lur. Her får du noen av mine beste tips!

Fem halloween-tips fra Ida/Gøyforbarn.no

Å pynte til halloween kan fort bli en dyr affære. Men hvis du tenker litt kreativt er jeg helt sikker på at du har mye kult liggende allerede. En lang kjole som henger på en kleshenger og blafrer i vinden for eksempel, det vil se ganske ekkelt ut på en dag som dette. Eller hva med å sette en skitten spade utenfor døren? Se flere tips til enkel, hjemmelaget halloween-pynt her

(Lenke: http://www.goyforbarn.no/tema/halloween/pynt-til-halloween-med-ting-du-allerede-har/ )

 

Lag halloween-pynt sammen! Det er veldig hyggelig å pusle sammen rundt kjøkkenbordet, og man kommer garantert i halloween-stemning. Hva med å tegne på klementiner med spritusj slik at de ser ut som små gresskar? Eller lage gresskarstemler med halve epler? Flere tips til kreative ting man kan lage finner du her: (lenke: http://www.goyforbarn.no/category/tema/halloween/)


Det trenger faktisk ikke koste deg mer enn fem minutter å servere ekkel mat på halloween. Og takk og pris for det, fordi halloween tar ikke hensyn til tidsklemma. Fjordland ferdiggrøt med noen dråper rød konditorfarge gjør susen! Se flere tips til ekkel halloween-mat her (lenke http://www.goyforbarn.no/category/tema/halloween/ )

Har du ikke lyst til å gå knask eller knep? Hva med å se en skummel film, være oppe litt ekstra sent og spise godteri sammen isteden? Husk bare å skru av utelyset så du ikke må sette på pause hele tiden 🙂 Filmkveld kan man ha på stua, soverommet, eller et hvilket som helst annet rom. Det viktigste er at det er plass til alle og at man har det komfortabelt. Finn frem puter, pledd og dyner og sett dere godt til rette for en skikkelig kosekveld. 

Har du lyst til å ha det litt ekstra moro? Spill spill og lek leker! Hva med å lage plasser edderkoppen i midten av edderkoppspinnet, istedenfor sett halen på grisen? Eller hva med å lage en halloween-quiz? Tegnespillet monster er også moro for hele familien. Last ned gratis her (http://www.goyforbarn.no/inneaktiviteter/kast-terningen-og-tegn-monsteret-morsomt-terningspill/

Lykke til med feiringen, kos deg med barna på årets skumleste dag, uavhengig om det er i spidermankostyme ute på jakt etter godteri, eller hjemme foran TV´n under ett pledd. 

God halloween!

Hilsen Ida 🙂

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg